Ga naar de inhoud

Fiets op waterbus naar Rotterdam

  • door

Waarom niet, ga eens Rotterdam op de fiets verkennen. De Waterbus neemt de fiets gratis én gemakkelijk mee. Zo bent je direct waar je wezen wilt, midden in het centrum van de wereldhavenstad Rotterdam.
waterbus rotterdamOnderweg heb je al van de skyline kunnen genieten, de Kuip aan de linkerhand gezien. Maar aangekomen in Rotterdam, onder de Erasmusbrug, begint het bezoek aan het Manhattan aan de Maas pas echt. Stap op de fiets eerst de burg over op weg naar de Wilhelminapier waar Hotel New York van dichtbij te zien is, door naar Katendrecht waar de SS Rotterdam voor de kant ligt. Parkeer de fiets en bezoek het achterdek van dit oude en grote cruiseschip en je waant je even als Kate op de Titanic. Drink een drankje bij het zwembad en zie de Euromast aan de overkant lonken.

Terug aan de andere kant van de Maas is er op de fiets keuze te over. Kies uit de Markthal, een ijsje op de Meent, nieuwe Centraal Station, Witte de Withstraat, Park naast de Euromast dit alles op zeer korte afstand van de waterbus halte en met de fiets super te doen. Fiets iets verder en geniet in het Kralingse Bos van de bootjes op de plas, slinger langs de Rotte en ontdek de groene kant van Rotterdam.rotterdam oude haven blaakTips
· Ga in de rij bij de IJssalon, Meent 69a
· Lekker eten doe je bij Opa, Witte de Withstraat 49a tip! ga voor delen met opa
· Kijk naar boven in de Markthal, kan jij de libelle vinden?

Wist je dat het vanaf Bed en Bathroom 108 maar 10 minuten fietsen is naar de waterbushalte ‘Kinderdijk’. En 15 naar halte ‘Alblasserdam’?! Aan boord zij kaartjes te koop of gebruik de OV-chipkaart.

b&b 108Bed & Bathroom 108
Lekdijk 108
Nieuw-Lekkerland

Bel naar +31(0)6 2272 1690 of
mail info@bedenbreakfast108.nl