Ga naar de inhoud

Omgeving

De omgeving van Bed & Bathroom 108 is veelzijdig te noemen. Fietsen, wandelen er is genoeg te doen in de omgeving van de Bed & Bathroom. Breng een bezoek aan de molens van Kinderdijk, historische steden zoals Nieuwpoort, Dordrecht, Schoonhoven of Rotterdam.

Het wereldberoemde UNSECO molencomplex Kinderdijk- Elshout bevindt zich op korte afstand. Maar er staan in de directe omgeving nog veel meer molens. Er zijn er uitstekende fiets- en wandelpaden. Denk aan het het bekende LAW 1-3 Floris V-pad dat vlak langs de bed en breakfast loopt en kunt u direct starten met een fietsknooppunten route.

bezoekers molen kinderdijk       grote kerk dordrecht         wist u dat biesbosch

Uiteraard kunt u ook prima een bezoek brengen aan de historische plaatsen Nieuwpoort, Schoonhoven, Gouda en Dordrecht. Rotterdam is (met de waterbus) zeer goed bereikbaar op de fiets. Met een bushalte op 50 meter afstand heeft u rechtstreekse verbindingen naar Dordrecht, Rotterdam en Utrecht. Sinds april mogen we ons ambassadeur van het landschap noemen. Laat u zich uitgebreid door ons informeren over de vele mogelijkheden die onze omgeving te bieden heeft.

Molens op de Molenkade in Kinderdijk UNESCO Polderlandschap lekkerkerk palen kinderdijk